svētdiena, 2013. gada 31. marts

A kuru tas piš...

iepriekš atvainojos, ja kādu aizvainoju, bet pa lielam "a kuru tas piš"...


......kas somā Kristapam Skutelim? Nē nu reāli, pacani, kuru tas piš. Nu mani jau nu noteikti nē.

Es protams saprotu, ka es tīmekļa plašumos salīdzinot ar Kristapu Skuteli esmu nulle, bet tomēr "vecīt", ja tev gribās vispasaules tīmekļa lietotājiem dalīties ar kaut ko no savas privātās dzīves varbūt derētu uztaisīt rakstu - Cik garš ir Kristapam Skutelim? vai Kas Kristapam Skutelim vēderā?. Es domāju, ka tas interesētu krietni vairāk cilvēkiem.

Šo te visu es pilnīgi un galīgi nesaprotu, nu kāda velna pēc man ir jāstāsta citiem par to, kas ir manā somā, lai gan lūdzu - manā somā ir baltmaize, desa un gurķi.

Un tagad apskatīsim visu sīkāk:
Baltmaize - izmeklēta tostermaize. Dizains diezgan pievilcīgs, vienīgais mīnuss ir tas, ka šo baltmaizi nevar izmantot, lai iedzītu naglu sienā, jo tā ir pārāk mīksta.
Vispārējās sajūtas lietojot baltmaizi
Paņemot baltmaizi rokās, uzreiz jūtās tās svars (500 grami), kas liecina, ka esam iegādājušies premium klases produktu. Mīksta, garša izsmalcināta.
Funkcionalitāte
Der gan gatavojot parastās sviestmaizes, gan gatavojot maizītes izmantojot tosteri. Viss iepriekš minētais ļauj mums neuztraukties par maizes izvēli gatavojot maizi.
 
Desa - izmeklēta, auksti kūpināta desa no Jelgavas. Dizains nav aplam pievilcīgs, bet tas ir labi, jo pasargās desu no kārumniekiem, kuri mīl "norīt" visu, kas leduskapī.
Vispārējās sajūtas lietojot desu
Paņemot desu rokās, saproti, ka esi paņēmis normālu "štoku" (svars 280 grami). Vienu kārtīgu cietu daiktu ar kuru varētu iet kaujā un pasargāt sevi no uzbrucējiem. Pēc garšas - nedaudz jūt speķīti, bet visā visumā gardi. Daudz ieēst arī nevar, jo sātīga.
Funkcionalitāte
Der gan dzenot naglu sienā, gan kā vibrators, gan kā kārtīgs enerģijas avots.

Gurķi - izmeklēts Latvijas gurķis. Radīts izmantojot seņču zināšanas un mūsdienu tehnoloģijas. Dizains atstrādāts līdz pēdējam sīkumam. Paņemot to rokās rodas sajūta, ka esi paņēmis rokā savu locekli. Ciets un garš.
Vispārējās sajūtas lietojot desu
Garša - izsmalcināta. Gurķis ir sulīgs, tāds, kuram nokožot kumosu, tā sula tek pa vaigiem. Izteikts kraukšķis, zaļa miza.
Funkcionalitāte
Lietot gurķi var visādos veidos, gan kā enerģijas avotu (zinātnieki gan uzskata, ka gurķis kā enerģijas avots nav spējīgs darboties), gan kā mājas pavarda sargu, tas ir, dodoties komandējumā, gurķi atstājot sievai, tu vari būt pārliecināts, ka viņa tevi nekrāps ar kaimiņu.
gurki 

Par visu iepriekš minēto produktu cenu gan informāciju nevarēšu sniegt, jo kas gan ir nauda, ko maksājam par šiem produktiem, ja saņemam tik lielisku preci.

5 komentāri:

  1. Eh tak nav ko satraukties. Nevienu jau citu tas neinteresē izņemot citus pašpasludinātus hipstergejus.
    Bet šī maisiņa sturs arī nav no tehnoloģiski atpalikušākajiem.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, es arī domāju, ka te nav par ko satraukties :)

    AtbildētDzēst